Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Látogató!

Jánosy Gyula vagyok, az Egércentrum tulajdonosa. A vállalkozás adatait a bemutatkozás végén találhatja meg. 

Bőséges és ezért egyre növekvő választékot igyekszünk nyújtani, melyben egerek, gamer egerek, egérpadok, gamer egérpadok, billentyűzetek, kontrollerek, csuklótámaszok és gamer billentyűzetek találhatók. Mindezek akár készletben (egér és billentyűzet vagy egér és egérpad) is kaphatók. Kizárólag magyar nagykereskedelemben forgalmazott termékek képezik kínálatunkat, ezért elnézést kérek azoktól, akik olyan termékeket keresnek, amelyek hazánkban hivatalosan nincsenek forgalomban. Igyekszünk azonban a választékot folyamatosan és fokozatosan a teljes elérhető kínálatra kiterjeszteni. 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az egérrel hosszabb időn keresztül dolgozók számára biztosítsuk az RSI (ismétlődő terhelések okozta sérülés) megelőzéséhez (melyről blogunkban itt olvashat) szükséges eszközöket és információkat. Ennek érdekében vertikális egereket, hanyattegereket és a megelőzéshez szükséges csuklótámasszal rendelkező egérpadokat is szép számmal lehet találni kínálatunkban. 

- Egerek vezetékkel és vezeték nélkül;

- Gamer egerek vezetékkel és vezeték nélkül;

- Egérpadok csuklótámasszal vagy anélkül és egérpadok gamerek számára;

- Egér és billentyűzet combo vezetékkel és anélkül;

- Kontrollerek;

- Csuklótámaszok;

- Billentyűzetek Windows, Mac, Android, Chrome vagy egyéb rendszerekhez és természetesen a gamerek számára a játékhoz alkalmas billentyűzetek, ideértve a mechanikus billentyűzeteket is. A magyar nyelvű billentyűzetkiosztással rendelkező billentyűzetek mellett sokféle egyéb nyelvű (orosz, angol, amerikai, német, svájci, stb.) is található kínálatunkban.

Szállítmányozási szolgáltatónk a DPD Hungária Kft., kinek a tényleges kiszállítás időpontjára vonatkozó egy órás intervallumban történő predikt szolgáltatása méltán népszerű. A házhozszállítási díj 1 490 Ft, a DPD csomagpontba történő szállítás díja 990 Ft.

Reméljük Önt is hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük. 

A vállalkozás adatai:

Egyéni vállalkozó neve: Jánosy Gyula
Szolgáltató székhelye: 2131. Göd, Csokonai u. 7.
Egyéni vállalkozói igazolvány száma: 51175443
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Belügyminisztérium
Elérhetőség: egerek @ egerek. hu (szünetjelek nélkül)
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06 20 929 4165
Adószám: 68069106-2-33
EU adószám: HU68069106
Adatvédelmi nyilvántartás száma: NAIH-117619