Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér

Ár:
2.875 Ft (2.264 Ft + ÁFA)
Gyártói cikkszám: GMF-00271
Cikkszám: ECEEGMF-00271
Elérhetőség: Sajnos jelenleg nincs raktáron
A Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér BlueTrack technológiája révén szinte bármilyen felületen használható, akár a szőnyegen vagy egy durva megmunkálású kerti padon is. Egyetlen elemmel akár nyolc hónapig is működik, az elemcsere közelgő idejére pedig az állapotjelző figyelmeztet. A használatot követően a Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér kikapcsolható, ezáltal meghosszabbítva az elem élettartamát.
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.190 Ft

Leírás és Paraméterek

A Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér BlueTrack technológiája révén szinte bármilyen felületen használható, akár a szőnyegen vagy egy durva megmunkálású kerti padon is. A kis méretű vevőegység a számítógép USB-portjában is hagyható, de a Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér alsó részében is elhelyezhető. 

Egyetlen elemmel akár nyolc hónapig is működik, az elemcsere közelgő idejére pedig az állapotjelző figyelmeztet. A használatot követően a Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér kikapcsolható, ezáltal meghosszabbítva az elem élettartamát. A Microsoft Wireless Mobile 3500 ciánkék vezeték nélküli optikai egér jobb- és balkezesek számára is megfelelő. 

gyártó Microsoft
érzékelő optikai
használat jobb- és balkezes
csatlakozás típusa 2,4 GHz USB vevő
szélesség 95.4 mm
magasság 56.2 mm
mélység 40.3 mm
súly 90 g
garancia 1 év
felbontás 1 000 dpi
hatótávolság 5 m
gombok száma 3
szín ciánkék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!