Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér

Ár:
16.285 Ft (12.823 Ft + ÁFA)
Gyártói cikkszám: K72337EU
Cikkszám: ECEEK72337EU
Elérhetőség: Megrendelhető
A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér díjnyertes görgetőgyűrűje lehetővé teszi weboldalak és hosszú dokumentumok átnézését egyetlen kattintás nélkül. Jobb ergonómiát kínál kevesebb csukló- és kézmozdulattal, amely enyhíti az (RSI) ismétlődő terhelések okozta fájdalmat. A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér optikai érzékelője sima és pontos kurzorvezérlést biztosít, a levehető csuklótámasz pedig kényelmet nyújt a hosszú munkaórák alatt. A jobb-és balkezesek egyaránt jól ki tudják használni ezt a hanyattegeret. 
Gyártó:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A szállítás várható napja: 2019. október 29.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér díjnyertes görgetőgyűrűje lehetővé teszi weboldalak és hosszú dokumentumok átnézését egyetlen kattintás nélkül. Jobb ergonómiát kínál kevesebb csukló- és kézmozdulattal, amely enyhíti az (RSI) ismétlődő terhelések okozta fájdalmat. A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér optikai érzékelője sima és pontos kurzorvezérlést biztosít, a levehető csuklótámasz pedig kényelmet nyújt a hosszú munkaórák alatt. A jobb-és balkezesek egyaránt jól ki tudják használni ezt a hanyattegeret.

A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér USB portra történő csatlakoztatását követően azonnal működésre kész, a megbízható vezetékes kapcsolat miatt nincs szükség elemre. A szabadon letölthető szoftver segítségével mindkét gombját testre lehet szabni valamint a kurzor és a görgetés sebességét lehet beállítani. A kék színű 40 milliméteres, speciálisan kialakított, tökéletes gömb kemény felszíne a pontos lekövetést és irányítást biztosítja. A Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring fekete vezetékes optikai egér kompatibilis a Windows 7, 8, 8.1, 10, a Mac OS X 10.10 és 10.11, a Mac OS 10.8 és 10.9, a Mac Sierra 10.12 valamint a Chrome OS 44 vagy magasabb verziószámú rendszerekkel.

 

 

 

 

gyártó Kensington
érzékelő optikai
használat jobb- és balkezes
csatlakozás típusa USB
szélesség 100 mm
magasság 60 mm
mélység 50 mm
súly 720 g
garancia 1 év
gombok száma 2
szín kék-fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!