Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Karácsony előtti vásárlási információk

Karácsonyi tájékoztató

Az ilyenkor szokásos, megnövekedett karácsonyi forgalom miatt sajnos időnként megnövekedett kiszállítási idővel kell számolni. Mivel a Karácsony előtti utolsó munkanap december 21-e, ezért az a legkésőbbi szállítási időpont Karácsony előtt. Ahhoz, hogy a megrendelt termék(ek) még Karácsony előtt biztosan megérkezzen(ek), a raktáron lévő termékek esetén az utolsó rendelési időpont 2018. december 18. 11 óra. 

A 2018. december 18 11 óra után, de még 2018. december 19-én 11 óráig a raktáron lévő termék(ek)re leadott megrendelések esetén a Karácsony előtti kiszállítás már nem garantálható, az ezt követő időpontban leadott megrendelés pedig már biztosan nem fog megérkezni Karácsony előtt.

A megrendelhető termékek esetében a megrendeléstől számított 1-3 munkanap is eltelik a termék beérkezéséig és csak a beérkezést követően tudjuk a szállítást elindítani. Ezért kérjük, hogy mielőtt megrendelhető (raktáron nem lévő) terméket kíván rendelni keressen minket e-mailen, telefonon vagy Facebookon, mert a 2018. december 17-én 11 óráig leadott rendelések esetén, van esély, hogy Karácsony előtt még megérkezzen Önhöz. Az ennél később leadott megrendelések esetén a küldemény már biztosan nem fog megérkezni Karácsony előtt.

Kérjük, rendelése leadása előtt a fentieket vegye figyelembe. Köszönjük szépen. Boldog, Békés Karácsonyt kívánunk!

A szállítási díj házhoz szállítás esetén 1 590 forint, DPD csomagpontba történő szállítás esetén 1 190 forint. Mindkét szállítási mód tartalmazza az általános forgalmi adót.

35 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás költségét átvállaljuk! A megrendelés ellenértékét online bankkártyás fizetéssel, előreutalással vagy utánvéttel egyenlítheti ki. Az utánvéttel történő fizetés díja 500 forint, amely tartalmazza az általános forgalmi adót.

A megrendelések feldolgozása minden munkanapon 11:00-kor történik meg. Az ezen időpontig beérkezett megrendelés a raktáron lévő termékek esetén a következő munkanapon kerül a futárszolgálathoz. Amint a megrendelés a futárszolgálathoz kerül, erről e-mailben értesítjük Önt. Az e-mail elküldését követő napon történik meg a kiszállítás. A folyamat ugyanez a megrendelhető termékek esetén annyi különbséggel, hogy a fent vázolt folyamat az áru beérkezését követően kezdődik meg.

Házhoz történő szállítás esetén megrendelését a DPD futárszolgálat szolgálat szállítja ki. A futárszolgálat a küldemény felvételének napján e-mailben értesíti Önt, a csomag felvételéről, az esetleges utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról.

Önnek lehetősége van egy válaszüzenetben a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a jelzett nap nem felel meg Önnek.

A küldemény kiszállításának napján, a reggeli órákban a futárszolgálat újabb e-mailt küld Önnek, melyben egy 1 órás időablakban határozzák meg a küldemény kiszállításának idejét. Ebben az e-mailben egy csomagszámot is kap, melynek segítségével követheti nyomon csomagjának helyzetét.

A DPD csomagpontokba történő kiszállítás esetén a küldemény átvételére a szállítás napjától számított 5 munkanap áll rendelkezésre a kiválasztott DPD csomagpontban. A DPD csomagpontok mindenkori listája itt található: DPD csomagpontok

Webáruházunkban a termékek általában korlátozott számban érhetőek el, így ha valamelyik termékből több darabot is szeretne vásárolni, kérjük, hogy írjon az egerek @ egerek.hu (szünetjelek nélkül) e-mail címre vagy hívjon minket a 06 20 929 4165-ös telefonszámon.