Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Vásárlási információk

A szállítást partnerünk, a DPD futárszolgálat teljesíti. Házhoz szállítás esetén ennek díja 1 490 forint. Amennyiben a DPD csomagpontba történő szállítást választja, ennek díja 990 forint. Mindkét szállítási mód tartalmazza az általános forgalmi adót.

A megrendelés ellenértékét online bankkártyás fizetéssel, előreutalással vagy utánvéttel egyenlítheti ki. Az utánvéttel történő fizetés díja 600 forint, amely tartalmazza az általános forgalmi adót. Amennyiben a megrendelés ellenértékét banki előreutalással teljesíti, úgy 500 forint árengedményt adunk a megrendelés ellenértékéből, ezzel is hozzájárulva az Ön banki költségéhez. 

A megrendelések feldolgozása minden munkanapon 13:00-kor történik meg. Az ezen időpontig beérkezett megrendelés a raktáron lévő termékek esetén a következő munkanapon kerül a futárszolgálathoz. Amint a megrendelés a futárszolgálathoz kerül, erről e-mailben értesítjük Önt. Az e-mail elküldését követő napon történik meg a kiszállítás. A folyamat ugyanez a megrendelhető termékek esetén annyi különbséggel, hogy a fent vázolt folyamat az áru beérkezését követően kezdődik meg.

A DPD futárszolgálat a küldemény felvételének napján e-mailben értesíti Önt, a csomag felvételéről, az esetleges utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról.Önnek lehetősége van egy válaszüzenetben a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a jelzett nap nem felel meg Önnek. A küldemény kiszállításának napján, a reggeli órákban a futárszolgálat újabb e-mailt küld Önnek, melyben egy 1 órás időablakban határozzák meg a küldemény kiszállításának idejét. Ebben az e-mailben egy csomagszámot is kap, melynek segítségével követheti nyomon csomagjának helyzetét.

A DPD csomagpontokba történő kiszállítás esetén a küldemény átvételére a szállítás napjától számított 5 munkanap áll rendelkezésre a kiválasztott DPD csomagpontban. A DPD csomagpontok mindenkori listája itt található: DPD csomagpontok

Webáruházunkban a termékek általában korlátozott számban érhetőek el, így ha valamelyik termékből több darabot is szeretne vásárolni, kérjük, hogy írjon az egerek @ egerek.hu (szünetjelek nélkül) e-mail címre vagy hívjon minket a 06 20 929 4165-ös telefonszámon.