Honlapunk, mint a legtöbb oldal sütiket használ.
Termékek Menü

Vásárlási információk

A szállítási díj 1 590 forint, amely már tartalmazza az általános forgalmi adót.

35 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás költségét átvállaljuk! A megrendelés ellenértékét online bankkártyás fizetéssel, előreutalással vagy utánvéttel egyenlítheti ki.

A megrendelések feldolgozása minden munkanapon 11:00-kor történik meg. Az ezen időpontig beérkezett megrendelés a raktáron lévő termékek esetén a következő munkanapon kerül a futárszolgálathoz. Amint a megrendelés a futárszolgálathoz kerül, erről e-mailben értesítjük Önt. Az e-mail elküldését követő napon történik meg a kiszállítás. A folyamat ugyanez a megrendelhető termékek esetén annyi különbséggel, hogy a fent vázolt folyamat az áru beérkezését követően kezdődik meg.

Megrendelését a DPD futárszolgálat szolgálat szállítja ki. A futárszolgálat a küldemény felvételének napján e-mailben értesíti Önt, a csomag felvételéről, az esetleges utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról.

Önnek lehetősége van egy válaszüzenetben a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a jelzett nap nem felel meg Önnek.

A küldemény kiszállításának napján, a reggeli órákban a futárszolgálat újabb e-mailt küld Önnek, melyben egy 1 órás időablakban határozzák meg a küldemény kiszállításának idejét. Ebben az e-mailben egy csomagszámot is kap, melynek segítségével követheti nyomon csomagjának helyzetét.

Webáruházunkban a termékek általában korlátozott számban érhetőek el, így ha valamelyik termékből több darabot is szeretne vásárolni, kérjük, hogy írjon az egerek@egerek.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06 20 929 4165-ös telefonszámon.